caixa popular

Campanya de desinsectació a Alfafar

Campanya de desinsectació a Alfafar
18/07/2016 -

Des de l’àrea de Sanitat de l’Ajuntament d’Alfafar s’està duent a terme durant aquest mes de juliol el tractament de desinsectació en el municipi. Aquest tractament forma part del programa anual de desinfecció, desratització i desinsectació de la població.
En aquest cas, s’està treballant contra la panerola americana i el mosquit, especialment el mosquit tigre. El tractament s’està realitzant per tota la xarxa de clavegueram municipal, fumigant especialment els embornals de la via pública, jardins i parcs municipals, fonts ornamentals, entre uns altres.
L’objectiu d’aquest programa anual és reduir al màxim la població d’aquestes espècies que habiten en el nostre mitjà, evitant així picades entre la població o altres molèsties. Una vegada acabat aquesta actuació es procedirà a realitzar el tercer tractament anual que consisteix en la desratització, que s’efectuarà al llarg de l’estiu.

Tots aquests processos es perllonguen fins al mes de novembre, on es donarà per finalitzat el programa 2016 de tractament contra insectes i rosegadors.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + set =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC