25n
25N
25N

Les 'Campanades Infantils' acomiaden 2019 a migdia abans d'arribar a 2020

Tallers, balls, jocs i música seran el fil conductor d’una festa pensada per a xiquets, xiquetes i la diversitat familiar

Les 'Campanades Infantils' acomiaden 2019 a migdia abans d'arribar a 2020
31/12/2019 -

València torna a ser, per segon any consecutiu, una de les primeres ciutats a donar un primer ‘adéu’ a l’any. Aquest matí, a les 12, els més xicotets i xicotetes de la ciutat podran donar la benvinguda a 2020 des del cor de la ciutat, en la Plaça de l’Ajuntament. Un ‘avançament’ de 12 hores que començarà a les 11, 13 hores abans del comiat oficial, amb música i tallers dirigits a la infància valenciana; les Campanades Infantils.

Els xiquets i xiquetes tindran, des de les 11 del matí de hui, una cita en aquesta plaça cèntrica. Un esdeveniment que el Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, creu que continuarà i anima que totes les famílies amb fills i filles acudisquen, perquè està pensat “perquè gaudisquen al màxim”. Es tracta d’una festa que, precisament, s’ha decidit continuar després de l’èxit de la passada i primera edició, en 2018.

Aquesta “oportunitat” de celebrar la festa al “públic familiar i infantil”, com va apuntar Fuset, tornarà a acollir, a les 12 hores, les primerenques campanades. Des de les 11, no obstant això, començaran els actes; la DJ valenciana Catalina Isis amenitzarà la jornada, en el que serà, segons s’anuncie, un “gran ball familiar”.

En un nou dia dels nou d’aquest nadal en les quals la Plaça de l’Ajuntament serà per als vianants, obert a tot el públic però, especialment, als més xicotets. Com l’any passat, enfront de la porta principal de l’Ajuntament, des d’un escenari, es realitzaran diversos tallers i balls dedicats a ells, seguits -abans i després- de les campanades avançades de les 12 del migdia.

Les Campanades Infantils es realitzen en un entorn que, a més, ja té instal·lades des de fa setmanes diverses activitats per a ells. És el cas del ja tradicional carrusel -o cavallets- de la Plaça, d’estil clàssic, ple de detalls i dos pisos. Un viatge costa 3,5€ i des de les 11 del matí està en marxa. També es pot, a l’estil de Nova York, patinar sobre gel en plena ciutat. La pista artificial -però amb gel real-, permetrà patinar durant 45 minuts per 8€ en la pista gran i 5€ en la infantil, especialment pensada per als xicotets i xicotetes.

Una mescla de balls, tallers, música, raïm, pirotècnica i actors i actrius conjugaran una festa perquè els més xicotets i la diversitat familiar puguen també acomiadar 2019 junts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 15 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud