caixa popular

L'IES 25 d'abril d'Alfafar s'uneix a la campanya "Jo et salve" per a dotar el centre amb un desfibril·lador

L’A.M.P.A de l’IES 25 d’abril ha instal·lat este matí una carpa al costat del Mercat Municipal d’Alfafar per a donar-li difusió a la campanya. Les persones que vulguen col·laborar poden fer-ho adquirint una polsera en l’IES 25 d’abril

L'IES 25 d'abril d'Alfafar s'uneix a la campanya "Jo et salve" per a dotar el centre amb un desfibril·lador
10/03/2017 -

Els i les representants de l’A.M.P.A de l’Institut d’Ensenyament Secundari 25 d’abril d’Alfafar al costat dels i les responsables de la campanya “Jo et salve”, s’han instal·lat este matí en la porta del Mercat Municipal d’Alfafar per a donar-li difusió a la campanya que estan duent a terme, i ensenyar als i les alfafarenyes com utilitzar un desfibril·lador.

Entre les persones que s’han acostat a veure la demostració de com utilitzar un desfibril·lador es trobava la regidora d’Educació d’Alfafar, Dolores Monmeneu, que ha recolzat esta campanya des del seu inici.

Mitjançant la venda de polseres que tenen un cost de 2 euros, es vol recaptar la xifra necessària per a poder pagar el desfibril·lador i aconseguir que l’institut siga un centre cardioprotegit.

Sota el lema “una polsera, una vida”, els i les components de l’A.M.P.A i els alumnes i les alumnes estan recol·lectant diners per a pagar la despesa del desfibril·lador, a l’una que els seus professors i professores es formen en les destreses necessàries per a salvar una vida.

En els pròxims dies la campanya “Jo et salve” estarà present en el mercat del barri Orba i en la Fira de la Salut d’Alfafar del 5 al 9 d’abril.

Les persones interessades a col·laborar amb la causa, poden fer-ho adquirint esta polsera en l’IES 25 d’abril d’Alfafar, tant en secretaria com directament mitjançant l’A.M.P.A els dimarts i dijous en horari de 9:30 h a 11:30 h.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − set =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC