caixa popular

Campanya de sensibilització 'Comunitat Valenciana, la més neta del Mediterrani'

Campanya de sensibilització 'Comunitat Valenciana, la més neta del Mediterrani'
27/06/2017 -

El Saló de Cristall de l’Ajuntament de València acull la campanya de sensibilització ciutadana de les organitzacions Greenpeace, Amics de la Terra, GECEN i Retorna que es pot visitar els dies 28, 29 i 30 de juny en horari de matí. Més de 2.500 xiquets i xiquetes de la Comunitat Valenciana han participat amb les seues idees en l’elaboració d’aquesta exposició itinerant que mostra el problema dels residus i proposa solucions per a arribar a ser “la regió més neta del Mediterrani”.

Més de 2.500 xiquets i xiquetes de 27 escoles i instituts han aportat les seues idees i coneixements per a construir entre tots un país molt més sa i sostenible i que la seua regió siga “la més neta del Mediterrani”. Les aportacions dels més xicotets s’han sumat a les dels càrrecs públics de les diputacions i del Consell d’ajuntaments de municipis visitats, un total de 15. Tots ells han mostrat el seu convenciment que és possible “construir entre tots un país molt més sa i sostenible”.

L’exposició itinerant dóna a conéixer el problema de l’abandó de residus en el nostre territori i,a més, proposa solucions per a acabar amb aquest problema i aconseguir arribar a ser la regió més neta del Mediterrani. Entre aquestes solucions cal destacar la devolució de llandes i botelles a les tendes, la prohibició de l’ús de bosses de plàstic d’un sol ús, el foment dels envasos reutilitzables i la promoció de la venda a orri.

L’exposició de les organitzacions Amics de la Terra, Greenpeace, GECEN i Retorna s’ha exposat en 15 ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana durant els mesos de maig i juny, i acaba en l’Ajuntament de València.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + divuit =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios