25n
25N
25N

Arrasa una campanya de recollida de signatures a favor dels carrils bici de València

La campanya, impulsada a través de change.org, ja supera les 5.000 signatures

Arrasa una campanya de recollida de signatures a favor dels carrils bici de València
30/01/2019 -

Els carrils bici en el centre de la polèmica. I és que si la candidata a l’Alcaldia de València pel Partit Popular, María José Català, ha repetit, en diferents ocasions, que un dels seus objectius per a València és la reversió d’aquells carrils bici que considera “conflictius”, com el de les avingudes Regne de València i Burjassot i el del carrer Alacant, una mesura que també dóna suport Ciutadans, tant des de la regidoria de Mobilitat, com des de diferents associacions, com ‘València en Bici’, mostren el seu suport a una infraestructura que està convertint València en una ciutat molt més sostenible i adaptada als nous temps.

Així, els col·lectius veïnals ja s’han mobilitzat, i enfront de la campanya de recollida de signatures per a eliminar el carril bici de l’avinguda Regne de València, que de moment porta recollides al voltant de 1.000 signatures, s’ha impulsat una nova campanya per a mostrar el suport als carrils bicis de la ciutat. Una campanya que ja supera les 5.000 signatures, i que s’ha dut a terme a través de la plataforma change.org.

Tal com resa aquesta campanya, “València és una ciutat perfecta per a l’ús de la bici”. Per això, “si creus que el foment de la bici i altres formes de mobilitat sostenible estan en un bon moment, gràcies a la labor que des de l’Ajuntament de València es fa en els últims anys, necessitem el teu suport”. Amb aquestes paraules, aquesta campanya pretén visibilitzar a tota la ciutadania usuària dels carrils bici o que considera necessari eixe anell ciclista per a construir una ciutat més amable i sostenible.

El motiu de la seua posada en marxa? “Determinats partits polítics, i els seus instruments mediàtics, han començat la seua particular campanya electoral llançant amenaces creïbles, amb l’objectiu d’eliminar bona part dels carrils bici recentment construïts a València. Es tracta d’una estratègia qüestionable en la qual s’ha pres com a ostatge a la bici per a buscar cert rèdit electoral a costa de la nostra seguretat i el nostre dret a una xarxa ciclista segura, inclusiva, eficient i dinàmica”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 7 =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa