25n
25N
25N

La campanya per la protecció de Les Moles i contra Intu recull més de 200 vídeos de suport

La campanya per la protecció de Les Moles i contra Intu recull més de 200 vídeos de suport
05/11/2019 -

La campanya llançada per la Coordinadora per la Protecció de Les Moles, en la zona de Paterna (València), ha recollit més de 200 vídeos enviats per artistes, polítics i ciutadans anònims amb els hastags #LesMolesParcNatural i #XimoRecurreYa de suport al paratge.

Segons ha informat aquesta entitat en un comunicat, entre els polítics que han realitzat vídeos, destaquen l’alcalde de València, Joan Ribó; i el candidat de Més Compromís al Congrés, Joan Baldoví; les diputades Pilar Lima i Beatriz Gascó de Podemos; la portaveu del PSOE en Sant Antoni, Marta Retamosa o el regidor de Transició Ecològica de Riba-roja, José Luis Ramos (PSOE).

La Coordinadora per la Protecció de Les Moles va iniciar una campanya de “sensibilització social i pressió política” després de conéixer-se la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) en la qual anul·lava la resolució de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de data 10 d’octubre de 2016 que denegava la proposta del Pla d’Actuació Territorial Estratègica (LLIGUE) ‘Port Mediterrani’ i demanava al Govern valencià un nou informe perquè el projecte comercial siga sostenible.

La campanya sol·licitava la participació de la ciutadania mitjançant la realització de vídeos exposant la raó per la qual “s’ha de protegir Les Moles i els perjudicis que comportaria la instal·lació d’un macrocentre comercial en aquest paratge de Paterna”. L’organització assegura que s’ha vist “desbordada” amb la quantitat de vídeos rebuts.

“En aquests moments estem en procés d’edició i anirem difonent-los per les xarxes a mesura que els anem tenint”, ha manifestat Fermín Poveda, un dels responsables de la campanya. Entre els rebuts, s’inclouen d’usuaris del paratge natural, que es neguen a perdre aquest espai; ciclistes; corredors o persones que passegen a les seues mascotes per la zona.

“Molts dels vídeos rebuts són de ciutadans que mostren el seu enuig per una sentència incomprensible en ple segle XXI, que ignora els perills del canvi climàtic i qüestiona la capacitat de les institucions democràtiques per a gestionar el territori dels i les valencianes. La gent tampoc entén l’actitud dubitativa del Consell que presideix Ximo Puig i acaben les seues intervencions amb el lema ‘Ximo recorre ja'”, ha afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus