25n
25N
25N

Air Nostrum celebra el Nadal amb una campanya per la infància en els seus avions

La companyia recapta fons per a Save the Children repartint entre els seus passatgers unes felicitacions amb dibuixos de xiquets

Air Nostrum celebra el Nadal amb una campanya per la infància en els seus avions
14/12/2018 -

Air Nostrum, l’aerolínia franquiciada d’Iberia per a vols regionals, celebra el Nadal enguany amb una campanya solidària que té a la protecció de la infància com a principal objectiu.
Durant aquestes setmanes, i fins al pròxim 6 de gener, els passatgers de tots els vols regulars d’Air Nostrum reben una felicitació nadalenca il·lustrada amb dibuixos realitzats per xiquets atesos per Save the Children en diferents punts d’Espanya.

La iniciativa solidària ha servit també de base per a la realització del tradicional vídeo nadalenc de Air Nostrum. Les imatges reflecteixen el procés de creació d’aquests xicotets artistes, als quals van servir d’inspiració treballadors d’Air Nostrum que es van desplaçar a centres de l’ONG, la festa multitudinària en la qual es van triar els dibuixos que s’han utilitzat per a les postals i el repartiment d’aquestes entre els passatgers.

Carlos Bertomeu, president d’Air Nostrum, durant la presentació del vídeo de felicitació del Nadal, va explicar que l’experiència d’aquesta col·laboració ha sigut molt gratificant. “Nosaltres ja hem tingut la nostra tornada perquè poques coses hi ha tan meravelloses com veure somriure a un xiquet o com es posa una gorra de pilot o com mira amb admiració a un mecànic d’aviació”, va assenyalar.

Per la seua banda, Andrés Conde, CEO de Save the Children a Espanya, ha destacat que aquesta col·laboració amb Air Nostrum demostra que el sector privat té també l’oportunitat d’ajudar a construir un món millor per a la infància, sobretot d’aquella que es troba en una situació més vulnerable. “Campanyes com la que desenvolupem enguany amb Air Nostrum tenen la capacitat de deixar petjada no solament en els xiquets i xiquetes als quals recolza, sinó també en les persones que treballen en la companyia i en les seues més de tres milions de clients”, ha assegurat Conde.

La campanya, dissenyada en col·laboració amb aquesta ONG, pretén donar visibilitat a l’associació, recaptar fons i estimular als menors en la seua creativitat, animant-los a forjar somnis professionals sense limitacions per raó de gènere, raça o classe social.

Les postals, que es poden enviar com a felicitació nadalenca, inclouen també unes indicacions perquè els qui vulguen unir-se a Air Nostrum en la campanya de captació de fons per a Save the Children puguen fer la seua microdonació amb un missatge de sms.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 2 =

bombers
Valencia activa