25n
25N
25N

Campanya municipal «A Nadal cap casa sense menjar»

Campanya municipal «A Nadal cap casa sense menjar»
20/12/2017 -

El projecte ha sigut seleccionat per l’obra social La Caixa, qui ha assumit íntegrament el cost total d’aquesta iniciativa municipal, 2.920 euros que pretenen garantir la cobertura de les necessitats d’alimentació infantils dels 73 xiquets i les xiquetes en el període de les vacances escolars.

Per cinqué any consecutiu, la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Picassent porta endavant un projecte d’alimentació infantil per als xiquets i les xiquetes del municipi amb l’objectiu de garantir el cobriment de les necessitats bàsiques d’alimentació en el període de les vacances escolars de Nadal, on els menjadors dels centres escolars romanent tancats 10 dies.

Per això, recentment, s’han reunit a l’Ajuntament l’alcaldessa, Conxa Garcia i el regidor de l’àrea de Benestar Social, Carles Silla, amb Noelia Nadal i Laura Fortuny, directora i subdirectora respectivament de les 2 oficines que Caixa Bank té a Picassent.

La selecció dels menuts beneficiaris es realitza conjuntament amb la coordinació dels serveis socials municipals i els centres escolars, valorant prèviament cada cas particular. Les famílies beneficiàries podran canviar els txecs únicament per productes de primera necessitat com ara carn, peix, congelats, fruita i verdura als 3 supermercats que Consum té establits a Picassent.

Tant l’alcaldessa com el regidor s’han mostrat molt satisfets perquè l’obra social La Caixa haja seleccionat aquest programa municipal, tot manifestant que «Continuem apostant per aquest tipus de programes perquè és la millor manera de garantir l’alimentació de les famílies més desafavorides del municipi durant les vacances escolars».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

bombers
Valencia activa