caixa popular

Comença la campanya 'Mislata Opina'

Comença la campanya 'Mislata Opina'
05/06/2017 -

Prop d’un centenar de veïns s’han acostat aquest matí a l’aparador municipal sol·licitant informació i interessant-se pel projecte de participació ciutadana que decidirà el projecte definitiu per a reurbanitzar una de les vies més importants de Mislata.

La plaça de Victoria Kent acull durant el dia de hui un taulell amb informació tècnica sobre el projecte per a l’avinguda Blasco Ibáñez. Una remodelació urbanística que s’iniciarà aquest estiu, i que aspira a modernitzar aquest eix vertebrador de la ciutat. Els veïns tenen l’oportunitat de triar entre tres propostes, encara que amb totes elles es millorarà notablement la seguretat per als vianants i l’accessibilitat.

Una important inversió municipal permetrà que la nova avinguda tinga el tractament de ciclovia, sense obstacles entre les voreres i calçada, amb les voreres més amples, nou paviment i el mobiliari urbà diversificat per a permetre l’esplai i descans. La diferència principal dels projectes és el manteniment o no de les places d’aparcament; en una d’elles s’eliminen per complet, en una altra es mantenen les places actuals, i una opció intermèdia es ressituen les places en solament un dels sentits de la via amb l’objectiu de fer créixer les voreres i recuperar espai per a les persones.

Els veïns de Mislata poden votar des de hui mateix a través de la web municipal mislata.es, o bé fer-ho presencialment dilluns que ve 12 en el taulell temporal que situarà novament en l’eixida de la plaça Victoria Kent a l’avinguda Blasco Ibáñez.

Es tracta de la segona consulta ciutadana que realitza l’Ajuntament de Mislata, que cerca consolidar-se com un dels pilars de la Regidoria de Participació Ciutadana. Així, els veïns de Mislata tindran novament l’oportunitat de ser partícips de la projecció de la seua pròpia ciutat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 11 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats