25n
25N
25N

L'Ajuntament inicia una campanya d'asfaltat en diferents barris de València

L'Ajuntament inicia una campanya d'asfaltat en diferents barris de València
23/02/2020 -

L’Ajuntament ha posat en marxa una campanya d’asfaltat per a la renovació del paviment en 20 vies de la ciutat que es troben deteriorades a conseqüència del trànsit que suporten. La inversió prevista supera els 1.200.000 €, tal com ha anunciat la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez.

Després de les inspeccions i els diferents estudis previs, la Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana invertirà 1.245.188 euros en la millora de materials i l’asfaltat d’un total de 47.032 m² de paviment repartits en diferents vies de la ciutat de València. Aquestes labors es realitzaran durant els mesos de febrer i març a través de la contracta de manteniment de la via pública.

Les tasques a realitzar implicaran canvis de materials, reposicions i fresat de l’asfalt amb la finalitat de renovar les calçades estudiades, que requereixen treballs de manteniment. L’objectiu és «continuar dignificant els barris en els quals se situen, així com la seguretat de les persones que circulen per aquests», ha explicat la vicealcaldessa.

Entre les zones amb més metres quadrats a asfaltar cal destacar els vials del Saler (7350 m²), el carrer del Dr. Gómez Ferrer al barri de l’Exposició (3952 m²), en el barri de Montolivet l’entorn de la Glorieta d’Avinguda la Plata amb Carrer Dr. Waksman (3500 m²) i el tram d’avinguda la Plata entre el carrer Amado Granell i Dr. Waksman, en el pont sobre els ferrocarrils al final de l’avinguda Ausiàs March, al carrer Vall de la Ballestera (2400 m²) i en l’Avinguda Manuel de Falla (1864 m²), les dues al barri de Campanar.

Altres dels barris que tenen viaris proposats per a la seua millora i tasques de manteniment i asfaltat són Creu Coberta, Benimaclet, Amistat, Algirós, Sant Isidre, Camis del Grau, Cabanyal i Patraix.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 1 =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus