25n
Orgull
Orgull

València llança una campanya de conscienciació contra l'abandonament animal

València llança una campanya de conscienciació contra l'abandonament animal
31/07/2018 -

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Benestar Animal, ha iniciat, un any més, la campanya de conscienciació ciutadana contra l’abandonament animal, que es produeix principalment al llarg dels mesos d’estiu, amb dos objectius clars: conscienciar la ciutadania davant el problema de l’abandonament i fomentar l’adopció d’animals.

La Regidoria de Benestar Animal ha llançat la campanya contra l’abandonament animal amb el lema “No abandones i canvia una vida adoptant”, una campanya dissenyada per Cristina Martín Recasens que ja es pot veure a la ciutat de València des del dia 23 de juliol i que serà visible fins al 28 d’agost. La campanya es pot veure en diferents suports publicitaris distribuïts per tota la ciutat.

El lema de la campanya, “No abandones i canvia una vida adoptant”, incideix en dues vies diferents d’actuació. D’una banda, el de la conscienciació de les persones que tenen animals a càrrec seu perquè no els abandonen; i d’altra, en l’adopció d’animals que hi ha als centres municipals.

Segons ha declarat la regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, “cal recordar la importància d’aquest tipus de campanyes, que són fonamentals per a la Regidoria, ja que únicament si conscienciem la ciutadania, aconseguirem un futur més respectuós amb els animals”.

En aquest sentit, tot aquest treball continu de conscienciació que s’està realitzant des de la Regidoria de Benestar Animal va donant els seus fruits, ja que durant els sis primers mesos de l’any un total de 604 animals del Centre Municipal d’Acollida de Benimàmet han pogut trobar una llar gràcies a les adopcions realitzades pels ciutadans. Del total de 604 animals, 475 són gossos i 129, gats.

En relació a este tema, Tello ha afegit que “les xifres d’enguany són molt bones, però no ens podem relaxar, ja que en les instal·lacions municipals hi ha molts animals esperant ser adoptats”. No obstant això, la regidora ha aprofitat per “recordar a totes les persones que resideixen a la nostra ciutat l’existència del Centre Municipal d’Animals Exòtics i Avifauna de Natzaret, on és possible trobar animals d’altres espècies que també esperen una família d’acollida”.

Actualment, en aquestes instal·lacions municipals, situades al carrer dels Cocoters, s/n, de Natzaret, hi ha diferents espècies d’aus esperant una adopció. El centre obri les portes de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i entre les espècies que es poden adoptar trobem: periquitos, agapornis, rèptils, rosegadors o fins i tot equins.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + vint =