25n
25N
25N

València participa en la campanya de conscienciació sobre l'ús del circuit 5K del Jardí del Túria

València participa en la campanya de conscienciació sobre l'ús del circuit 5K del Jardí del Túria
12/07/2019 -

L’Ajuntament de València participa en la campanya de conscienciació de València Ciutat del Running sobre l’ús del circuit 5K del Jardí del Túria per part de residents i turistes en un espai destinat per a córrer. La campanya busca assenyalar de forma divertida els usos incorrectes del circuit per part dels ciclistes i les persones que l’utilitzen per a passejar.

Per a aquesta campanya, s’ha creat un vídeo amb l’estètica d’un videojoc, denominat 5K Invaders, en què es detecten «invasors habituals» del circuit com ciclistes o persones que passegen els seus gossos. També s’identifiquen usuaris que utilitzen de forma correcta totes les vies del Jardí del Túria, que al llarg de la seua extensió compta amb carrils bici, espais per a passejar, voreres i diferents instal·lacions com parcs infantils, camps d’entrenament i altres espais d’oci.

A més de la campanya, també s’ha inaugurat un servici en la web oficial i l’aplicació mòbil de València Ciutat del Running a través del qual es poden enviar de forma directa totes aquelles incidències o queixes sobre el circuit 5K o els esdeveniments relacionats amb el running que tinguen lloc a la ciutat.

El circuit 5K del Jardí del Túria aglutina el major nombre d’entrenaments i usos de València, ja que el 90 per cent dels corredors que l’utilitzen ho fan almenys dues vegades per setmana, segons les enquestes i sondejos realitzats per l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE). Així mateix, l’aplicació de running Strava apunta que set dels deu segments amb més usos d’Espanya es troben a València.

La campanya impulsada per la Fundación Trinidad Alfonso, a través de Cultura del Esfuerzo, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i de la Fundació Esportiva Municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

museo prehistoria