caixa popular

La Campanya de Comerç d'Unió Gremial: impuls i visibilitat a xicotets negocis locals

Aquest projecte arriba a més de trenta localitats valencianes i a la capital amb una promoció que posa en relleu els valors del comerciant local

La Campanya de Comerç d'Unió Gremial: impuls i visibilitat a xicotets negocis locals

“La Campanya de Comerç d’Unió Gremial implica i emociona a molta gent”. Així descriu María Sánchez, presidenta de l’Associació de Professionals València Nord (Orriols), el nou projecte presentat aquest matí pel regidor de Comerç, Carlos Galiana, que pretén potenciar el comerç local i les botigues xicotetes. Amb una promoció molt visual, la Campanya de Comerç d’Unió Gremial ja ha arribat a més de trenta municipis i 560.000 persones i se superarà el milió amb l’inici a València, ha explicat la presidenta de XiriComPra, Nieves Clemente, que també ha acudit a la presentació.

Als cartells, bosses de tela i imatges a les xarxes socials, l’objectiu és visualitzar el treball local de les xicotetes empreses, “amb professionalitat i dedicació, implicació, preocupació pels productes i els clients i bon tracte i atenció”, ha explicat Sánchez. Així, cada element de promoció inclou eslògans i imatges de comerciants reals que representen “els valors comuns i l’essència dels negocis de qualsevol poble”, afegeix Galiana. A més, hi ha traduccions a llengües com l’àrab, l’anglés, l’alemany o el xinés per a apropar-se als turistes que visiten València aquest estiu.

Segons Clemente, aquesta campanya que ja ha començat a localitats valencianes ha arribat a trenta municipis i 560.000 persones, però amb l’inici a la capital valenciana des d’aquest dilluns, s’espera que arribe a un milió. Per això, pot suposar un gran impuls i visualització de les botigues valencianes que cada dia s’esforcen per treballar i oferir el millor producte possible a clients i clientes.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC