25n
25N
25N

La Diputació i la Unió Gremial col·laboren pel ressorgir del comerç local

Aquest matí s’ha presentat la nova campanya ‘Comerç local, comerç brutal’

La Diputació i la Unió Gremial col·laboren pel ressorgir del comerç local
23/09/2020 -

Comerç local, comerç brutal‘ és la nova campanya que, aquest matí, han presentat el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, al costat del president de la Unió Gremial, Juan Motilla, que té com a objectiu el ressorgir del comerç local. Així, banderoles, cartells i imatges vestiran els carrers dels municipis per a reivindicar la importància del comerç local i modernitzar la seua imatge.

Les il·lustradores Palmera Vir i Inma Carpena, la brodadora creativa Raquel Arquicostura i Debigotenrrollat, creadors de productes, han reinterpretat amb èxit la imatge tradicional del carro de la compra adaptada als nous temps, creant així la imatge d’aquesta nova campanya.

La Diputació de València col·laborarà en la promoció del comerç de proximitat amb una ajuda de 150.000 euros, que abastarà diferents accions al llarg de l’any. “És la primera vegada que la Diputació i la Unió Gremial cooperen per un objectiu comú, i aquesta col·laboració ha vingut per a quedar-se. La pandèmia ens ha ensenyat que les institucions hem de col·laborar amb els sectors que més ho necessiten i, de la mateixa manera que hem col·laborat amb el sector de la pirotècnia o l’indumentarista, també l’havíem de fer amb el comerç local”, ha explicat Gaspar.

Aquesta campanya de promoció s’estendrà per 50 pobles de la província de València i València ciutat, gràcies a les més de 40 associacions que conformen la Unió Gremial. “Esperem que aquesta col·laboració es consolide com una ajuda anual de la Diputació cap al comerç de proximitat que s’alça com un dels elements vertebradors del territori”, ha apuntat Motilla.

Per a finalitzar, el president de la Diputació ha volgut destacar que “ha sigut el comerç local el que ha estat al nostre costat en els moments més durs de la pandèmia. Ara, s’ha recuperat eixe costum, que semblava haver-se perdut, de comprar al comerç de proximitat. Crec que aquest costum també ha vingut per a quedar-se, i campanyes com aquesta ajuden a continuar promocionant al sector”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

bombers
CCCC
bombers