25n
25N
25N

Carrers tallats pel 9 d'Octubre a València

Coneix tots els carrers tallats amb motius dels actes de celebració del 9 d’Octubre

Carrers tallats pel 9 d'Octubre a València
09/10/2019 -

València està en plena celebració del 9 d’Octubre. Els diferents actes que tindran lloc al llarg de tot el dia comportaran talls de trànsit amb l’objectiu que el desenvolupament d’aquests esdeveniments es produïsca amb total normalitat.

D’aquesta manera, a partir de les 12.00 hores, la Plaça de l’Ajuntament romandrà tallada al trànsit rodat, ja que serà l’escenari dels actes centrals del matí. Així, milers de valencians i valencianes es concentraran per a gaudir de la baixada de la Senyera i posterior processó cívica, així com de la mascletà, que anirà a càrrec de la pirotècnia Zarzoso d’Altura.

Durant la processó cívica, els carrers del recorregut també romandran tallats: carrer Sant Vicent, plaça de la Reina, carrer la Pau, plaça Alfons el Magnànim, carrer Pintor Sorolla i carrer de les Barques.

A la vesprada, a partir de les 17.00 hores i fins a les 22.00 hores, tindrà lloc l’Entrada de Moros i Cristians de València pel carrer la Pau, Sant Vicent, plaça de l’Ajuntament i Marqués de Sotelo. Així, des de les 15.00 hores, els talls de trànsit s’iniciaran des de la Plaça Tetuan i pels carrers del recorregut.

Finalment, la resta d’afeccions al trànsit urbà arribaran en el moment de les manifestacions convocades des de les 18.00 a les 21.30 hores. En aquest sentit, mentre unes manifestacions es desenvoluparan des de la plaça Sant Agustí, Xàtiva, Colón, Porta de la Mar, Palau de la Justícia i plaça Alfons el Magnànim; unes altres aniran per l’avinguda Navarro Reverter fins a la plaça Amèrica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − catorze =