25n
Orgull
Orgull

Artistes fallers s'uneixen en un calendari amb dissenys exclusius per a ajudar al sector

Artistes fallers s'uneixen en un calendari amb dissenys exclusius per a ajudar al sector
04/12/2020 -

El portal ‘Regalaunninot.com’ llança un calendari en el qual 12 artistes fallers participen amb 12 il·lustracions creades en exclusiva per a l’ocasió, amb l’objectiu d’ajudar a les comissions i al mateix col·lectiu artesà.

Amb aquesta iniciativa no sols es pot aconseguir una creació artística “única i mai vista” per a començar el 2021 amb bon peu, sinó que parteix de la recaptació anirà destinada a “dos dels col·lectius que més han patit l’impacte de la pandèmia”.

En el calendari hi ha dissenys de noms tan prestigiosos en la creació efímera fallera com Mario Gual, Gio Artcolor, Sergio Alcanyís, Jose Gallego, Jose Fuster, Toño Savall, Estudi Chuky, Miguel Hache, Grego Grevoleda, Mario Pérez, Vicente Domínguez i Ramon Solaz Monperfil.

El calendari també està destinat a ajudar a totes les comissions falleres valencianes que vulguen participar. Mitjançant un sistema de codis, poden obtenir un ingrés extra en un moment en el qual “les restriccions han afectat de manera significativa a la seua comptabilitat”.

A partir d’ací, la intenció és ajudar al món faller i posar en valor la creativitat i l’esforç de tot el col·lectiu en aquest complicat 2020. El calendari està disponible tant en valencià com en castellà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 2 =