caixa popular

Caixabank confirma que el seu trasllat a València és permanent

L’entitat bancària ha presentat el tercer trimestre amb més d’un 53% de beneficis

Caixabank confirma que el seu trasllat a València és permanent
24/10/2017 -

Primer va ser el Sabadell i després va arribar el torn de Caixabank, l’entitat més forta de Catalunya, avui l’entitat ha presentat resultats per primera vegada a València i amb aquest missatge contundent: “no ha volgut donar un caràcter temporal a aquesta decisió”. Així ho ha confirmat el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar en roda de premsa.

Caixabank ha vingut per a quedar-se definitivament en la capital del Túria i amb un dels millors trimestres de la història de l’entitat bancària. Tanca amb uns beneficis del 53%, uns 1.488 milions d’euros, convertint aquest trimestre en el millor de tota la història de Caixabank. Segons Gortázar, després de l’1 d’octubre, van detectar nervis i intranquil·litat en els seus clients precisament en relació a eixa fugida de capitals.

Recordem que davant una independència de Catalunya les entitats bancàries amb seu a Catalunya es quedaria fora de la Unió Europea i per tant sense el suport i la liquiditat del Banc Central Europeu.

Amb el canvi de seu a València, suposa que els consells d’administració i les juntes d’accionistes se celebren ara en la capital del Túria. Precisament ahir van tenir una reunió amb el President de la Generalitat Valenciana Ximo Puig que ha agraït la confiança dipositada a la Comunitat.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris