25n
25N
25N

Les vendes de la indústria en cauen un 7,5% al març en la Comunitat per la Covid-19

Les vendes de la indústria en cauen un 7,5% al març en la Comunitat per la Covid-19
21/05/2020 -

Les vendes del sector industrial en la Comunitat Valenciana van descendir un 7,5 per cent al març respecte al mateix període de l’any passat i acumula una reculada de l’1,2 per cent en el primer trimestre de 2020.

A escala nacional, la xifra de negocis de la indústria es va desplomar un 13,9 per cent el mes de març passat respecte al mateix mes de 2019, la seua major reculada des d’octubre de 2009, a conseqüència de la crisi sanitària i el tancament de moltes empreses o la menor intensitat de la seua producció per l’estat d’alarma.

Amb la dada de març, la facturació de la indústria torna a taxes negatives segons dades difoses aquest dijous per l’Institut Nacional d’Estadística (INE), que destaca el creixement experimentat per la fabricació de productes farmacèutics, branca que va elevar les seues vendes un 17,4 per cent en el mes en què el Govern va decretar el primer estat d’alarma.

Corregit l’efecte calendari i l’estacionalitat, la xifra de negocis de la indústria va baixar un 16,4 per cent interanual en el tercer mes de l’any.

En termes mensuals (març sobre febrer) i corregint l’estacionalitat i l’efecte calendari, la facturació de la indústria es va afonar un 17 per cent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 19 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus