caixa popular

Cultura i tradició en la Cavalcada del Patrimoni

La Cavalcada del Patrimoni començarà a les 18.00 hores des de la Llotja de València

A. Romero (JCF)

Cultura i tradició en la Cavalcada del Patrimoni
09/03/2018 -

Per tercer any consecutiu, València tornarà a gaudir de la Cavalcada del Patrimoni. Un multitudinari esdeveniment que va sorgir amb l’objectiu de promocionar la candidatura de les nostres festes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, però que s’ha optat per seguir celebrant-ho per a mostrar a tota la ciutadania les diferents manifestacions culturals que ens representen, però també per a posar de manifest la riquesa que conté les Falles de València.

D’aquesta manera, aquest diumenge, 11 de març, a les 18.00 hores, començarà des de la Llotja de València aquesta desfilada que, segur, no deixarà indiferent a ningú. El recorregut de la Cavalcada del Patrimoni continuarà per María Cristina, la Plaça de l’Ajuntament i, finalment, Marqués de Sotelo. Una cita ineludible en el calendari faller, que ja s’està convertint en un dels actes més multitudinaris de les festes josefines.

El Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha destacat que ‘des de fa més d’un any i mig, les Falles són Patrimoni de la Humanitat, i amb aquesta cavalcada volem mostrar, tant nacional, com internacionalment, la nostra cultura. Per això, aquest diumenge, de nou, la Cavalcada del Patrimoni tornarà a recórrer els carrers de la nostra ciutat’.

Una vegada més, la música, la cultura i, sobretot, la tradició inundaran els carrers del centre històric de la nostra ciutat per a celebrar no solament que les Falles ja formen part del Patrimoni de la Humanitat, sinó que les nostres festes formen part del senyal d’identitat dels valencians. Aquest diumenge, uneix-te a la Cavalcada del Patrimoni, i viu l’essència de les Falles.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris