El club "Natació i Esports" de Gandia continua triomfant en les travessies de la temporada d'estiu

foto2 Ivan y Alberto

El passat dissabte 22 de Juny Xavi Seguí i Vicente Gimeno van participar en la Travessia Platja de Tavernes. Tots dos van quedar campions absoluts, Xavi a la distància de 2000 metres, i Vicent, en la de 1000 metres.

D'altra banda, Bernat Capellino i Kevin Zarzyki es van desplaçar fins a Benissa per nedar la Travessia de la Milla Verda, de 1500 metres. Bernat va aconseguir el segon lloc en la categoria Sènior, i Kevin el primer lloc. Així doncs, van quedar 6é i 7é de la classificació general.

Finalment, el diumenge 23 de Juny Xavi Segui, Sara Cebrián, i els benjamins Iván Lechev i Alberto Sider, van nedar la 27ª Edició de la Travessia del Port de València. Els primers van participar en la distància de 2500 m, i els segons en la de 750m. Xavi va aconseguir una admirable 8a posició, tenint en compte el nivell i gran nombre de participació. Sara Cebrián va ser segona de la seua categoria, i Iván i Alberto van ser tercer i desé, respectivament.