25n
25N
25N

La C1, la línia per excel·lència per a arribar al centre de manera ràpida i eficient

La xarxa de l’EMT ja ha recuperat el 50% de les persones usuàries que tenia abans de la crisi sanitària

La C1, la línia per excel·lència per a arribar al centre de manera ràpida i eficient
01/07/2020 -

El tancament al trànsit del centre de la ciutat ha comportat la creació d’una nova línia: la C1- Centre Històric de l’EMT que, a més de ser l’única que té parada a l’interior de la plaça de l’Ajuntament, està tenint molt bon acolliment per part de la ciutadania. De fet, des de la seua posada en marxa, s’han registrat 49.811 validacions. Així mateix, d’acord amb les dades de l’Empresa Municipal de Transport, 1 de cada 3 persones que viatgen en la C1 ha transbordat, la qual cosa significa que “les persones usuàries de la resta de línies utilitzen la nova C1 per a arribar al centre d’una manera ràpida, eficient i sostenible”.

I és que la C1, tal com estava previst, ha aconseguit aconseguir una freqüència de 5 minuts i una regularitat del 100%. “Està funcionant com un rellotge”, apuntava el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi. Sens dubte, unes dades molt favorables que no sols posen de manifest “el bon treball del servei de mobilitat”, sinó que el nombre de persones usuàries continuen augmentant significativament.

La xarxa de l’EMT també es recupera de la forta caiguda registrada durant la pandèmia i, en aquests moments, “EMT València ha recuperat prop del 50% dels passatgers i passatgers que tenia abans de la crisi. Com a exemple, divendres passat 26 de juny es van registrar 151.610 validacions en tota la xarxa i el dijous 25, 160.521″. Si bé és cert que encara s’està lluny de la xifra de persones usuàries abans de la crisi sanitària, la veritat és que l’EMT està tenint una tendència positiva.

Així mateix, fonts de l’EMT han informat que encara mantenen les mesures de seguretat per a garantir que els seus autobusos continuen sent un espai segur per a tots els viatgers i viatgeres. D’aquesta manera, no sols es continua amb el reforç de la neteja i desinfecció diària de tots els vehicles, sinó que també es mantenen altres accions com l’eliminació del pagament en efectiu o l’obligatorietat de l’ús de les mascaretes i de respectar les distàncies de seguretat durant tot el trajecte.

El recorregut de la C1 compta amb un total de 18 parades i recorre el carrer de la Pau, plaça de la Reina, plaça de l’Ajuntament i Marqués de Sotelo fins a arribar al bescanviador de Xàtiva per a, després, continuar per Guillem de Castro, facilitant el desplaçament de la ciutadania en direcció a les Torres de Quart i de Serrans. El seu recorregut torna a començar en arribar al bescanviador de Tetuan – Porta de la Mar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 19 =