25n
25N
25N

Burjassot viatja a Oriola buscant la petjada de Miguel Hernández

Burjassot viatja a Oriola buscant la petjada de Miguel Hernández
13/03/2017 -

La programació de les Biblioteques Municipals de Burjassot per a aquest mes de març estan mostrant la bellesa i la riquesa d’un dels gèneres literaris més especials, la poesia, amb activitats tant per als xiquets com per als majors del municipi. Per segona vegada en aquest mes, el gran Miguel Hernández serà el protagonista d’una de les activitats, en aquesta ocasió, pensada per a públic adult.

“De Burjassot a Orihuela: tres la huella de Miguel Hernández” és el nom del recital de poesia que tindrà lloc en la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura el divendres 24 de març a les 19:30 hores i que comptarà, a més d’amb una selecció de poemes de Miguel Hernández, amb els de Toni García.

El burjassoter Toni García, és mestre i ha fet classe en el CEIP Nostra senyora dels Desemparats i en el CEIP Miguel Bordonau. Ja el curs passat i també en aquest, va aproximar la seua poesia a través d’activitats realitzades en alguns centres educatius de Burjassot, enllaçant poemes i dibuixos dels monuments més emblemàtics. Nomenat poeta de l’any 2014 a Godella, Toni també ha mostrat la seua poesia en la Casa de Cultura de Burjassot amb els recitals “Aprendiz de poeta en el piló” i “En sintonía”.

El recital comptarà també amb actuacions musicals intercalades entre les poesies; peces musicals que amenitzaran l’acte d’una manera diferent i que li donarà més valor si cap.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =