25n
25N
25N

Burjassot suspén la taxa de terrasses per a bars, restaurants i cafeteries fins a 2021

Burjassot suspén la taxa de terrasses per a bars, restaurants i cafeteries fins a 2021
11/05/2020 -

Va ser una de les primeres mesures preses per part de l’Ajuntament de Burjassot, concretament el 18 de març, quan el Govern va decretar l’estat d’alarma per la situació de crisi sanitària: la suspensió de la taxa de terrasses per a bars, restaurants i cafeteries del municipi, una mesura adoptada per a ajudar als hostalers del municipi en l’inici de la situació d’alarma, davant la incapacitat de poder obrir els seus negocis.

Ara, el Consistori burjassoter ha pres la decisió de suspendre de manera definitiva la taxa de taules i cadires durant els mesos que resten de 2020. Aquesta acció suposa una ajuda directa al sector de la restauració del municipi; ajuda que s’uneix a l’estudi, en cada cas particular i si el negoci hostaler el sol·licita, de la possible ampliació, en aquells casos que siga possible, de les terrasses ja existents.

Així mateix, s’estudiarà també la possibilitat d’instal·lar noves terrasses en aquells espais que no tinguen en l’actualitat, deixant sempre l’espai públic suficient per al pas de vianants amb seguretat.

“El nostre objectiu és ajudar, en la mesura de les nostres possibilitats i en tot el que ens siga possible, als nostres hostalers en aquesta situació de crisi sanitària que estem vivint”, tal com ha assenyalat l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “per aquest motiu, pensem que la suspensió de la taxa durant tot 2020 suposarà un alleujament econòmic per als bars, restaurants i cafeteries de Burjassot”. Així mateix, “volem també ajudar a dinamitzar el sector i, per aquest motiu, en el cas que siga possible, donem l’oportunitat als hostalers d’ampliar les seues terrasses o de posar-les per primera vegada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =