25n
Orgull
Orgull

Burjassot sol·licitarà a Educació el canvi de la coberta del CEIP Villar Palasí pels seus importants danys

Les goteres afecten a diverses aules i impedeixen el correcte funcionament de les classes

Burjassot sol·licitarà a Educació el canvi de la coberta del CEIP Villar Palasí pels seus importants danys
25/01/2017 -

L’Alcalde de Burjassot, Rafa García, ha visitat el CEIP Villar Palasí amb el Regidor de Serveis Municipals, Manuel Lozano i els tècnics municipals, tal com quede amb l’adreça del centre la setmana passada abans de les pluges torrencials. Des de l’Ajuntament i des del mateix col·legi s’havien detectat ja nombrosos danys en l’estructura de la coberta del col·legi que estaven provocant goteres importants.

Les pluges del passat divendres no van fer sinó confirmar les sospites dels tècnics, la coberta del CEIP Villar Palasí no està en condicions i segons els tècnics municipals hauria de canviar íntegra. “El problema que tenim és que no és suficient amb reparar les goteres, que són moltes i molt grans, ja que açò seria posar un pegat al vertader problema, que és la coberta en si, no està en condicions i cal canviar-la, i eixe tipus d’obra ha de fer-la la Conselleria, encara que nosaltres intentem col·laborar en tot el que puguem. Durant anys, este Ajuntament ha realitzat nombroses accions de manteniment i reparació en la coberta, però tal com han apuntat els tècnics, ha arribat al final de la seua vida útil i és urgent el canvi de la mateixa”, ha apuntat l’Alcalde.

Les goteres afecten diverses aules i són goteres molt importants, que impedeixen el desenvolupament normal de la classe, els tècnics coincideixen a apuntar que la millor solució és el canvi de tota la coberta perquè es controle de forma definitiva el problema. “El nostre treball de manteniment de la instal·lació és impossible en estes condicions, perquè si s’arregla una gotera, però la part de a dalt no està en condicions, el problema torna a sorgir, per este motiu sol·licitarem que es faça esta obra, tenint en compte a més que són col·legis ja amb molts anys que necessiten no solament manteniment, sinó inversió per a poder estar en les condicions òptimes. Els xiquets necessiten la instal·lació en perfectes condicions, i així no és possible fer classe quan plou, d’ací la nostra proposta que serà remesa a la Conselleria”, recalca Rafa García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =