25n
25N
25N

Burjassot celebra El Dia de l'Arbre amb noves plantacions

Burjassot celebra El Dia de l'Arbre amb noves plantacions
28/01/2020 -

Divendres que ve 31 de gener es commemora el Dia de l’Arbre i, a Burjassot, des de l’Oficina de Sostenibilitat Local, s’ha organitzat una jornada protagonitzada, precisament, per la plantació de nous exemplars arboris en la localitat.

Enguany, la jornada se celebrarà en col·laboració amb CEMEF SLU, a través dels seus Programes Formatius de Qualificació Bàsica. Així, els alumnes i alumnes de les quatre especialitats formatives, “Operacions de Lampisteria i Calefacció-climatització domèstica”, “Operacions Bàsiques de Cuina”, “Operacions de fabricació mecànica” i “Activitats auxiliars en vivers, jardins i zones verdes”, seran els qui procedisquen a la plantació de dos nous arbres, en la Plaça de l’Ajuntament.

La plantació d’aquests dos nous arbres tindrà lloc a les 10:30h i se celebrarà precedida per la lectura d’un Manifest commemoratiu del Dia de l’Arbre que llegirà l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, responsable de la regidoria de Transició Ecològica. Segons han informat des de l’Oficinal de Sostenibilitat i CEMEF SLU, els dos arbres que es plantaran, amb l’ajuda de la Brigada Municipal d’Obres, són un exemplar de Liquidambar styraciflua i un exemplar de Fraxinus angutifolia.

Segons els responsables dels programes formatius de CEMEF SLU, “amb aquest treball es pretén posar en pràctica continguts transversals establits en el currículum, a través de les competències Clau Social i Cívica i Consciència i expressions culturals, a més de dotar a l’alumnat dels coneixements necessaris per al desenvolupament d’aquestes tasques. Al mateix temps, es pretén, amb la nostra participació, que la plaça del nostre Ajuntament torne a tindre la frondositat vegetal amb la qual va ser dissenyada, millorant així el nivell de confortabilitat d’aquesta”.

També el divendres 31 de gener, a les 18h, tindrà lloc una altra plantació. En aquesta ocasió serà un grup de deu xiquets i xiquetes els qui plantaran arbustos com ruscos i plantes com coleos en una jardinera situada al costat del Col·legi Fernando dels Rius, en el Barri de les 613 Habitatges. Un acte, que comptarà amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Isabel María Mora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − tres =