25n
25N
25N

Burjassot organitza xarrades Formatives per a la prevenció de la violència escolar i la promoció de la cultura de pau

La primera jornada tindrà lloc el 21 de febrer i està orientada tant a mares com a docents i els propis alumnes

Burjassot organitza xarrades Formatives per a la prevenció de la violència escolar i la promoció de la cultura de pau
20/02/2017 -

Després de la bona acceptació i resultats que va tenir la primera experiència, que se celebra el curs passat, la Regidoria d’Educació ha organitzat ara l’II Cicle de Xarrades Formatives per a la prevenció de la violència escolar i la promoció de la Cultura de Paz, una línia estratègica transversal en l’àmbit d’actuació d’esta regidoria, dirigida per Laura Espinosa.

La primera jornada d’estes xarrades formatives, orientades tant per a pares i mares i docents com per a fills/alumnes tindrà lloc el 21 de febrer, de 17:30 h a 19:30 h, en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura. Esta primera jornada girarà entorn una idea: “Imagina uns nous deures escolars”. Es tracta d’un taller participatiu que serà dirigit per Gracia Vinagre, psicòloga de la Confederació Gonzalo Anaya. Després de la xarrada, totes les persones presents participaran en una dinàmica conjunta per a completar esta primera jornada.

La segona jornada d’este cicle formatiu per a la prevenció de la violència escolar i la promoció de la cultura de pau se celebrarà el 23 de març i en este cas, se celebrarà un taller intergeneracional anomenat “Coneix les teues emocions per a conviure en pau”. Tindrà lloc també, en la Casa de Cultura, de 17:30 h a 19:30 h. En este cas, la ponent serà Mª Dolores Haro Martínez, educadora especialitzada en educació emocional, autoestima i habilitats socials.

L’impuls d’este II Cicle de Xarrades Formatives s’inclou dins totes les iniciatives que engloba el Pla Burjassot Ciutat Educadora, impulsat des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 5 =