25n
25N
25N

Burjassot incorpora 14 agents de Policia Local després de la consolidació de la plantilla

Burjassot incorpora 14 agents de Policia Local després de la consolidació de la plantilla
04/11/2020 -

L’Ajuntament de Burjassot ha incorporat a la plantilla de la Policia Local un total de 14 agents després dels diferents processos de consolidació i incorporació en les places vacants que s’han dut a terme recentment. Així doncs, dels 14 agents, 7 consoliden el seu lloc de treball i 7 més són de nova incorporació.

Amb aquestes últimes aportacions, quedaran un total de 7 places de la plantilla per ocupar i que eixiran en la pròxima oferta d’ocupació pública de l’Ajuntament de Burjassot.

“És molt important per a la Policia Local de Burjassot però principalment per als ciutadans la consolidació de la plantilla, ja que d’aquesta manera els agents passen a ocupar places en propietat després del procés de selecció i les proves pertinents i el nostre municipi pot disposar de la pràctica totalitat de la plantilla per a dur a terme les tasques de seguretat necessàries, màximament en les actuals circumstàncies de pandèmia que vivim i en les quals necessitem tenir la tranquil·litat de poder comptar diàriament amb tots els nostres agents. És una estabilitat vital per a Burjassot, per a la nostra seguretat i tranquil·litat” ha declarat Rafa García, alcalde de Burjassot.

La plantilla es completa amb els comandaments policials, comissari, intendent, inspectors i oficials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =