caixa popular

Burjassot emet en directe, en el Tívoli, l’òpera “Madama Butterfly” des del Teatre Real de Madrid

Burjassot emet en directe, en el Tívoli, l’òpera “Madama Butterfly” des del Teatre Real de Madrid
30/06/2017 -

El Tívoli es transformarà divendres que ve 30 de juny en una gran òpera per a acollir l’emissió en directe, a través d’internet, de l’òpera Madama Butterfly, des del Teatre Real de Madrid. Una emissió, gratuïta i oberta a tota la ciutadania, que començarà a les 21:30 hores per a delit de tots els presents.

Amb música de Giacomo Puccini (1858-1924), llibret de Giuseppe Giacosa i Luigi Illica i basat en l’obra de teatre Madama Butterfly, de David Belasco, l’obra està inspirada en un relat de John Luther Long i és una producció del Teatre Real de Madrid.

Dividida en tres actes, Madama Butterfly, és una de les òperes més representades en els escenaris de tot el món, la tragèdia per excel·lència del món de l’òpera. La tràgica història de la geisha Cio Cio San, millor coneguda com Madama Butterfly, emocionarà al públic pel talent innat de Puccini, que la va compondre a principis del segle XX i que conté els ingredients més propicis per al drama: amor, engany, traïció… i mort. Tot amanit per l’exotisme de l’imperi del sol naixent, de la seua gent, de la seua tradició i de la seua cultura, que es contraposa al poder de l’invasor occidental.

La història està situada, a través de la direcció d’escena de Mario Gas, en un plató de cinema dels anys 30, amb el qual proposa tres perspectives simultànies per a poder gaudir encara més d’aquest clàssic signat per Giacomo Puccini.

Una oportunitat única de gaudir de l’art de l’òpera sense necessitat d’eixir de Burjassot i de manera totalment gratuïta.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats