25n
25N
25N

Burjassot comptarà amb dos punts més de recàrrega per a vehicles elèctrics gràcies a la subvenció de l'IVACE

Burjassot comptarà amb dos punts més de recàrrega per a vehicles elèctrics gràcies a la subvenció de l'IVACE
20/10/2020 -

Continuant amb el seu compromís en matèria mediambiental, l’Ajuntament de Burjassot, des de l’àrea de Transició Ecològica, dirigida per l’alcalde de la localitat, Rafa García, instal·larà dos nous punts públics de recàrrega semi ràpida per a vehicles elèctrics. Aquests nous punts dobles de recàrrega s’uniran al ja existent en l’aparcament del Mercat Municipal l’Almara, concretament al carrer Bernat i Baldoví.

Els dos nous punts de recàrrega s’instal·laran gràcies a la subvenció que Burjassot ha rebut de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i estaran situats en la Plaça Sequera, just al costat de l’edifici de l’Ajuntament i en l’aparcament del Pavelló Cobert, enfront de la seua entrada principal. L’IVACE ha aportat el 80% del cost de la instal·lació dels punts mentre que el 20% restant serà a càrrec de l’Ajuntament.

Aquests dos punts dobles de càrrega semi ràpida carregaran 22 kW en cadascuna de les seues preses i, en estar instal·lats en la via pública, serà possible la seua utilització per part de qualsevol ciutadà de manera lliure. Una vegada instal·lats tots dos punts, en els mateixos s’indicarà tota la informació per a donar-se d’alta en la plataforma a través de la qual es gestionen els mateixos.

Amb aquesta nova acció “continuem apostant per continuar reduint la contaminació i, alhora, afavorir la recàrrega dels vehicles elèctrics amb què compta el nostre municipi”, tal com ha assenyalat l’alcalde de Burjassot, Rafa García, qui també ha assenyalat “la importància d’aquests punts de recàrrega públics als quals tothom tindrà accés de manera lliure”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − nou =