caixa popular

Burjassot reivindica el Dia Internacional de la Dona amb un matí ple d'activitats

Burjassot reivindica el Dia Internacional de la Dona amb un matí ple d'activitats
08/03/2018 -

El Passeig de Concepción Arenal ha acollit aquest matí el conjunt d’activitats que des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Lluna Àrias, s’han desenvolupat a Burjassot amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

La jornada ha començat amb una activa classe oberta de chikung terapèutic per a les 11:30h, donar pas a la creació del mural”Coneixes els micromasclismes?”. En eixe moment, també s’ha comptat amb la participació d’alumnes i alumnes del Col·legi La Fontaine que han interpretat un rap per la igualtat que ells mateixos han compost.

A les 12 hores, ha tingut lloc la inauguració de l’obra guanyadora del Concurs per la Igualtat de l’artista local Vicente Coca que, a partir d’ara, es podrà contemplar en el passeig de Concepción Arenal. Després de descobrir l’escultura, i amb la presència de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, i de diferents representants de la Corporació Municipal, s’ha procedit, en la veu de la pròpia Lluna Àrias, a llegir el Manifest reivindicatiu pel Dia Internacional de la Dona.

Vicente Coca Segura, artista multidisciplinari i autodidacta, és natural de Valdepeñas (Ciudad Real) i resident a Burjassot des de fa 40 anys. Com a artista ha exposat en diferents ocasions en la Casa de Cultura del municipi, amb obres de pintura, escultura i fotografia. També ha participat en diverses exposicions i certàmens com per exemple els Premis Tardor Vila de Xiva, el Concurs de Pintura Vila de Puçol o la Biennal internacional d’escultura “Antonio González Oreja” d’Andújar.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + deu =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC