25n
25N
25N

Burjassot tornarà a participar en "la Reciclà" aquestes Falles

Burjassot tornarà a participar en "la Reciclà" aquestes Falles
19/02/2020 -

Un any més, Burjassot mostrarà el seu compromís amb el reciclatge de vidre i la seua preocupació per cuidar l’entorn Ho farà, en aquesta ocasió, a través de les seues tretze comissions falleres que, un any més, secundaran i participaran en la campanya d’Ecovidrio per a fomentar el reciclatge de vidre durant la setmana fallera, “La Reciclà”. Una campanya que, a més, té premi ja que, si aconsegueixen reciclar almenys 400 quilos de residus de vidre durant la setmana fallera, podran optar a ser les guanyadores d’una paella gegant per a 500 persones.

La campanya ja ha començat a rodar en el municipi i, bona prova d’això, és la reunió que han tingut la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i el president de l’Agrupació de Falles, Iván Heredia amb el representant d’Ecovidrio, Manuel Sala, gerent de Llevant, al costat de l’empresa DVILA, creadora de la imatge de la campanya. Una primera presa de contacte en la qual ja s’han marcat les línies d’actuació i de desenvolupament de la campanya que, com no podia ser d’una altra manera, comptarà amb la participació de les Falles de Burjassot, del 6 al 19 de març.

La iniciativa estableix una competició entre més de 390 comissions falleres i compta amb la col·laboració de Generalitat Valenciana, els Ajuntaments de València, Burjassot i Mislata i Junta Central Fallera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + dos =

Informacion coronavirus
escalante
el puig