25n
25N
25N

Burjassot obri les cafeteries i perruqueries dels centres socials, que seguiran sense activitat fins a setembre

Burjassot obri les cafeteries i perruqueries dels centres socials, que seguiran sense activitat fins a setembre
19/06/2020 -

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de majors, que dirigeix Mª Ángeles Navarro, està ultimant les accions pertinents amb la finalitat que els centres socials del municipi comencen a recuperar la seva normalitat. El primer pas serà la reobertura de les cafeteries d’aquests centres socials, així com del servei de perruqueria en alguns d’ells.

Així, el dilluns 22 de juny, obriran les cafeteries dels centres socials de Tendre Galván, Vila del Pilar, La Granja i Isaac Peral, mentre que dilluns que ve 29 de juny obrirà la cafeteria del centre social Bailèn. En les cafeteries dels centres socials no estaran permesos els jocs de taula, com ara el parxís, les cartes o el dominó ni cap altre joc similar. Tampoc estaran habilitades les sales de ball. En el centre social de la Vila del Pilar, sí que obrirà el camp de petanca i la zona de jocs bio saludables.

Per part seua, també les perruqueries obriran a partir del dilluns 22 de juny, en el centre social de la Granja i de la Vila del Pilar, mentre que el 23 de juny obrirà també la perruqueria de Tendre Galván. Els usuaris i usuàries que vulguen acudir a la perruqueria, hauran de sol·licitar cita prèvia, telefònicament, amb la persona responsable de cada perruqueria.

Pel que respecta a les activitats que formen part del programa de convivència i tercera edat, que s’organitzen des de la regidoria de Majors, aquestes es reprendran a partir del mes de setembre igual que les oficines de les Juntes directives de cada centre social que, de moment, romandran tancades, sempre que la situació sanitària així ho permeta.

Prèviament a l’obertura d’aquestes instal·lacions, l’Ajuntament de Burjassot està duent a terme, aquests dies la neteja i desinfecció exhaustiva de les mateixes amb el canó d’ozó, adquirit recentment per l’Ajuntament de Burjassot. Una vegada represa l’activitat permesa, tant en cafeteries com en perruqueries, es duran a terme els pertinents protocols de neteja i desinfecció continuada.

“Els nostres majors han estat un dels col·lectius sens dubte més afectats d’aquesta pandèmia. És hora que, a poc a poc, i amb la màxima cautela, vagen recuperant uns certs espais de socialització com poden ser les cafeteries dels centres socials del nostre municipi. Encara que encara és aviat per a reprendre l’activitat d’aquests centres, al cent per cent, entenem que almenys les cafeteries i el servei de perruqueria ha de començar a recuperar una certa normalitat, sumant responsabilitat individual i compromís municipal en matèria de neteja i protecció”, ha declarat Rafa García en referència a aquesta nova acció per a la progressiva desescalada de Burjassot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 9 =