caixa popular

Els missatges en color de WhatsApp, un nou bulo que ja circula per la plataforma

La Policia Nacional ja ha alertat del nou bulo en WhatsApp

Els missatges en color de WhatsApp, un nou bulo que ja circula per la plataforma
24/10/2017 -

Una vegada més, el servei de missatgeria WhatsApp és el focus d’una altra pàgina web fraudulenta. La Policia Nacional ja ha alertat, a través del seu compte de Twitter, de l’enèsim bulo que es realitza sobre una de les plataformes més utilitzades del món. Pel que sembla, en aquesta ocasió, s’ofereix, a l’usuari, la possibilitat de comptar amb colors en els seus missatges. Un bulo que, tal com ocorre amb la majoria d’ells, ja havia circulat anteriorment en WhatsApp.

Aquesta pàgina fraudulenta demana a l’usuari que clique en un enllaç, i ho compartisca amb els seus amics, amb l’objectiu d’aconseguir la nova versió del servei de missatgeria en colors. No obstant això, els usuaris estarien instal·lant, en realitat, una aplicació com ‘adware’, és a dir, un tipus d’aplicació que mostra publicitat, sense permís dels usuaris, a través del seu mòbil.

La Policia Nacional ha deixat constància d’aquest bulo. Així, en el seu compte de Twitter, ja han publicat: ‘Sabemos que te encantaría tener su #WhatsApp purpurina pero #notehagasilusiones. Es falsísimo: malware, sms premium o robo de datos’


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris