25n
25N
25N

Música de cambra i pintura en viu al Palau de la Música

Música de cambra i pintura en viu al Palau de la Música
01/02/2019 -

La Sala Rodrigo del Palau de la Música de València es convertirà demà dissabte en un escenari on confluirà la música de cambra i la pintura a manera de “performance”. El grup B3: Brouwer Trio proposa demà dissabte i dins del cicle “Cambra al Palau”, un espectacle multimèdia molt original amb el suggeridor títol de “La tradició es trenca però costa molt…”, dedicat al compositor cubà Leo Brouwer en el seu 80 aniversari i que comptarà amb la col·laboració especial de María Aranguren – live painting.

D’aquesta manera, aquest trio format per la violinista de l’Orquestra de València Jenny Guerra, la violoncel·lista Elena Solanes i el pianista Carlos Apellániz, interpretaran l’obra “Quadres d’una altra exposició” de Brouwer, que està dedicada al mateix Trio i que està inspirada en la cèlebre suite de Mussorgsky, mentre la pintora crea un quadre. Es tracta d’una composició vital i enèrgica on el compositor dibuixa un conjunt de representacions musicals programàtiques, inspirades en sis obres d’art que van des del “Jardí de les Delícies” d’El Bosch i “Els desastres de la guerra” de Goya, fins al Pop construction de Rauschenberg. A més, el públic podrà escoltar dues obres més en el programa, una del romanticisme alemany amb el Trio en re menor de Félix Mendelssohn i altra colorista i plena de ritme com és el Piano trio núm. 1 del brasiler Heitor Villa-Lobos.

El B3: Brouwer Trio és una formació especialitzada en la música actual. Gaudeix d’una excel·lent reputació internacional avalada per les seues interpretacions en importants sales i festivals d’Europa, Llatinoamèrica i els Estats Units. El treball amb els compositors és un pilar fonamental en la filosofia del B3, amb més de 40 obres dedicades al Trio, a més de nombroses estrenes absolutes. Les seues gires internacionals inclouen actuacions a Cuba, Veneçuela, Argentina, Mèxic i França. En la seua línia d’acció més recent, amb motiu del seu 15é Aniversari, aposta per la interacció multidisciplinària (live painting, dansa, teatre, etc.) i promou la investigació en l’ús de les noves tecnologies aplicades a la música, a partir de la creació de produccions pròpies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + nou =

bombers
CCCC
bombers