25n
25N
25N

La Residència Comunidad de València registra 69 residents positius en COVID-19

Dels 90 usuaris i usuàries del centre, s’ha contagiat el 77% així com a professionals

La Residència Comunidad de València registra 69 residents positius en COVID-19
05/11/2020 -

S’ha registrat un gran brot de coronavirus en la Residència Comunitat de València del carrer Doctor Pesset Aleixandre de València. Segons acaba d’informar À Punt, que ha contactat amb fonts del centre, hi hauria 69 persones contagiades usuàries de la residència, així com treballadors i treballadores.

Aquestes 69 persones suposen el 77% de la població que resideix en aquesta residència de la tercera edat, ja que són 90 els usuaris i usuàries. No obstant això, també hi ha treballadors que estarien contagiats, tal com ha informat À Punt.

De fet, el brot s’ha identificat després del positiu d’un treballador que, seguint amb el protocol, ha portat a la realització de proves entre els residents. No obstant això, la majoria d’aquestes persones són asimptomàtiques.

En aquest moment, la direcció del centre i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública es troben en contacte i seguiment estret de la seua evolució, així com l’Hospital La Fe. Es tracta d’un centre que no havia tingut cap cas positiu des que va començar la pandèmia, en la qual va aplicar un estricte protocol de prevenció, segons les fonts consultades per À Punt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =