25n
25N
25N

Bravo sobre el seu futur: "He treballat amb moltíssima il·lusió i la meua continuïtat depèn de qui presidisca la General

Bravo sobre el seu futur: "He treballat amb moltíssima il·lusió i la meua continuïtat depèn de qui presidisca la General
17/05/2019 -

La consellera de Justícia en funcions, Gabriela Bravo, ha assenyalat aquest divendres, preguntada pel seu futur en el Consell, que ha treballat amb “moltíssima il·lusió” i ha ressaltat que s’ha “avançat molt” en la modernització de l’Administració Pública i de la Justícia, però ha constatat que la seua continuïtat “depèn de qui presidisca la Generalitat”.

Bravo, abans d’assistir a les XI Jornades Víctimes del Terrorisme de la Comunitat Valenciana, ha assenyalat sobre este tema que s’ha desenvolupat un projecte “consolidat que necessita d’una altra legislatura” i que ella ha treballat amb “moltíssima il·lusió. “El futur ja veurem, ara s’obri un camí de negociacions i d’investidura d’un president”, ha constatat.

Preguntada per si li demanen que continue seguirà, ha replicat: “M’ho hauré de pensar en eixe moment, jo de moment seguisc de consellera en funcions i treballant en el que m’agrada, a canviar les coses”.

Sobre este tema, ha ressaltat que s’ha iniciat un camí amb projectes “nous” que estan “situat la Comunitat Valenciana en l’avantguarda” en molts aspectes, com en el suport a les víctimes gràcies a una xarxa que “no la té cap altra comunitat”. De la mateixa manera, ha ressaltat el projecte dissenyat per a “canviar la cara dels edificis judicials” perquè siguen “dignes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − onze =