25n
25N
25N

Bravo es "compromet" a treballar per a instaurar un torn d'ofici específic per a la violència masclista

Bravo es "compromet" a treballar per a instaurar un torn d'ofici específic per a la violència masclista
02/12/2019 -

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, s’ha compromés a “continuar treballant perquè s’instaure un torn d’ofici especialitzat i exclusiu per als casos de violència contra les dones de manera que un lletrat no puga representar a víctimes i agressors”.

Així li ho ha traslladat aquest dilluns a representants de la Junta Directiva de l’Associació Alanna dedicada a l’atenció de dones maltractades, a la inclusió social i a l’erradicació de la desigualtat de gènere, segons ha indicat la Generalitat en un comunicat.

En l’actualitat, per als 36 partits judicials en els quals es divideix la Comunitat Valenciana hi ha 16 jutjats de violència contra la dona i, aquells casos que no estan en la seua jurisdicció han de ser assumits per jutjats de Primera Instància i Instrucció.

Les representants d’Alanna han elogiat el treball que es realitza en les 26 Oficines d’Assistència a les Víctimes del Delicte de la Comunitat Valenciana on s’atén, de mitjana a 24 dones al dia. Per això, han sol·licitat a la consellera que es difonga encara més aquest servei públic de manera que jutges, fiscals i resta d’operadors jurídics deriven a les possibles víctimes a aquest servei on reben atenció especialitzada i personalitzada durant totes les fases del procés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + cinc =

escalante
Informacion coronavirus