25n
25N
25N

Borja Sanjuán pren possessió com a nou regidor de l'Ajuntament de València

La Corporació ha guardat tres minuts de silenci en memòria de qui va ser delegat d’Hisenda, Ramón Vilar, el qual va faltar el passat dia 11

Borja Sanjuán pren possessió com a nou regidor de l'Ajuntament de València
24/07/2020 -

Borja Sanjuán és, des de hui, regidor de l’Ajuntament de València. El nou edil ha pres possessió del seu càrrec en una sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament, en la qual s’ha ret homenatge a Ramón Vilar, delegat d’Hisenda, que va faltar el passat dia 11.

La sessió ha començat amb tres minuts de silenci en memòria de Vilar, i s’ha depositat un ram de roses roges sobre el faristol que ocupava en l’Hemicicle Municipal. Un calorós aplaudiment ha tancat l’acte d’homenatge, juntament amb les paraules de l’alcalde, qui ha destacat «el bon treball realitzat pel nostre company Ramón, un home bo, a qui volem recordar sempre com una persona amb la qual hem treballat colze a colze, sempre de manera noble i rigorosa».

Tots els portaveus municipals han tingut paraules de condol i reconeixement per a Vilar, i fins i tot l’interventor municipal, Ramón Brull, ha pres la paraula per a manifestar «en nom propi i de tot el personal municipal, les condolences i tristesa per la pèrdua del regidor Ramón Vilar. Els funcionaris traslladem a la família, al grup municipal Socialista i a tota la Corporació nostre pesar i el nostre sentiment per esta pèrdua», ha afirmat. Immediatament després, el secretari general del Ple, Hilario Llavador, ha donat pas a l’acte de presa de possessió del regidor Borja Sanjuán, després que la Junta Electoral ha remet, el passat 21 juliol, la credencial del nou edil, i este ha presentat les preceptives declaracions d’interessos, béns i activitats, i d’incompatibilitats.

Sanjuán ha promés el seu càrrec i ha rebut de mans de l’alcalde Ribó el cordó de regidor de l’Ajuntament de València. L’alcalde ha traslladat, «en nom de la Corporació, «la nostra felicitació i millors desitjos a Borja Sanjuán, amb la seguretat que el seu treball serà molt eficaç per a tota la ciutat de València». Al final de la sessió, el nou regidor ha manifestat els seus sentiments de tristesa davant l’absència de Ramón Vilar, i ha assegurat que afronta les seues noves tasques «amb moltíssima humilitat i amb l’enorme responsabilitat de continuar el camí d’una persona irreemplaçable. Ramón Vilar ha fet una gestió brillant al cap de la Hisenda d’este Ajuntament, i les bones dades que tenim hui parlen molt bé de les decisions adoptades», ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =