25n
25N
25N

El BOP publica l'aprovació inicial de l'Ordenança de Mobilitat després de passar la setmana passada per ple

El BOP publica l'aprovació inicial de l'Ordenança de Mobilitat després de passar la setmana passada per ple
08/02/2019 -

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) de València ha publicat aquest divendres l’aprovació inicial de l‘Ordenança Municipal de Mobilitat de la capital valenciana després de dur-se a terme la setmana passada –el dijous 31 de gener– en el ple ordinari celebrat a l’Ajuntament d’aquesta ciutat.

En aquesta sessió plenària es va acordar, així mateix, sotmetre aquest document a informació pública abans de passar a la seua aprovació definitiva i amb la finalitat que es puguen presentar reclamacions i suggeriments, com assenyala l’anunci de l’Ajuntament de València publicat en el BOP i consultat per Europa Press.

Així, de conformitat amb el que es preveu en els articles 49 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i 112 del Reglament Orgànic del Ple de l’Ajuntament de València, s’obri període d’informació pública i audiència a les persones interessades per un termini de trenta dies hàbils a comptar des del següent, demà dissabte, a la publicació d’aquesta decisió en el BOP.

L’anunci del consistori explica que en el cas que no es presente cap reclamació o suggeriment, d’acord amb l’indicat en l’últim paràgraf del citat article de la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local i el 113.2 del Reglament Orgànic del Ple, s’entendrà definitivament adoptat l’acord fins llavors provisional.

Igualment, apunta que en la pàgina web oficial de l’Ajuntament de València es farà públic el text aprovat inicialment pel ple per a “facilitar la presentació de reclamacions i suggeriments”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =

bombers
bombers