25n
25N
25N

BookCrossing i Fashion Revolution, els joves d'Aldaia bolcats per la sostenibilitat

En l’últim més, Gent jove ha intensificat la seua activitat amb programes destinats a la conscienciació dels més joves sobre sostenibilitat.

BookCrossing i Fashion Revolution, els joves d'Aldaia bolcats per la sostenibilitat
10/05/2019 -

La reutilització de llibres i roba es converteix en el centre de les últimes iniciatives de Gent Jove. Durant la setmana del 22 al 28 d’abril el Centre Juvenil d’Aldaia va dur a terme la iniciativa Fashion Revolution. Aquesta proposta té com a objectiu fer reflexionar a la joventut sobre l’origen de la roba que visten. Així com que prenguen consciència sobre qui la confecciona i en quines condicions. “Per aquesta raó ens adherim a aquesta revolució pacífica que pretén fer-nos pensar en el consum de la moda i en quina mesura estem contribuint en això”, així ho expliquen en les seues xarxes des d’on llancen un repte als joves: fer-se una foto mostrant l’etiqueta de procedència de la seua roba amb els hastags #quienhizomiropa #whomademyclothes. A més, durant aqueixa setmana, en el Centre Matilde Slavador, els joves podien deixar peces de roba ja usades perquè uns altres pogueren donar-li una segona vida vida.

Amb motiu del mes del llibre, Gent Jove se suma al BookCrossing, una iniciativa que ja compta amb quasi dos milions de “bookrossers” per tot el món. Aquesta proposta pretén donar-li una segona vida als llibres creant una xarxa literària en el qual el major nombre de persones possibles puguen gaudir de la lectura. El CC. Matilde Salvador disposa d’un racó de Bookcrossing en el qual compten ja amb un centenar de llibres registrats i etiquetats on, qualsevol persona, pot donar o agafar algun d’ells. “És una iniciativa gratuïta i sostenible que permet tindre accés a la cultura i allargar la vida dels llibres” explica Silvia Gómez, informadora juvenil del CC. Matilde Salvador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

museo prehistoria
museo prehistoria