25n
25N
25N

7 dies per 7 euros: viatges il·limitats durant les Falles 2020

L’abonament especial per a les Falles de València serà vàlid per a tots els municipis de l’àrea metropolitana

7 dies per 7 euros: viatges il·limitats durant les Falles 2020
05/02/2020 -

Un abonament especial de transport per a les Falles de València. Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, en el Ple de Les Corts. Per primera vegada, el llançament d’aquest abonament especial permetrà viatjar, de manera il·limitada, durant 7 dies de Falles per només 7 euros. Per descomptat, serà vàlid tant per a Metrovalencia, com per a les línies de l’EMT i MetroBús.

D’aquesta manera, si no saps com moure’t per València en Falles, enguany tens la solució. I és que el transport públic s’alça com la millor opció, i ja no només perquè les freqüències de metro i d’autobús s’incrementen per a donar servei en els moments més destacats de la programació fallera, sinó perquè també podràs comptar amb el servei de transport nocturn de la ciutat.

Però, a més, aquest ‘Bonofalles’, que serà vàlid per a tots els municipis de l’àrea metropolitana, estarà disponible per a altres festes destacades de la Comunitat Valenciana, com la Magdalena de Castelló o les Fogueres d’Alacant.

Una altra de les novetats que el president de la Generalitat ha anunciat és que exigirà com a requisit en les noves licitacions de transport interurbà que les connexions arriben a tots els pobles de l’interior, amb l’objectiu de combatre la despoblació i treballar en “una nova concepció de la mobilitat” en la Comunitat Valenciana.

Puig ha reivindicat així que “cap valencià ha de quedar aïllat i s’ha de sentir integrat i part d’aquesta gran comunitat viva on viva”, per al que s’ha compromés a aprofundir en instruments legals com la Llei de Mancomunitats. “Vertebrar des de la descentralització és alguna cosa que aquest govern s’ha pres de debò”, ha subratllat.

Més informació

2 comentaris

 1. Julia
  Julia febrer 05, 17:35

  ¿De qué día a qué día?

  Resposta al teu comentari
 2. Pilar
  Pilar febrer 06, 13:57

  Imagino que será 13 al 19 de marzo (ambos inclusive)

  Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =

caixaontinyent
paterna
Informacion coronavirus