Bonig li demana un debat a Puig en un vídeo amb les mateixes paraules amb les quals aquest ho demanava fa quatre anys

Bonig li demana un debat a Puig en un vídeo amb les mateixes paraules amb les quals aquest ho demanava fa quatre anys
20/03/2019 -

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha llançat aquest dimecres un vídeo en el qual torna a exigir un debat cara a cara amb el president i candidat socialista, Ximo Puig, en la campanya electoral de les pròximes eleccions autonòmiques, que se celebren el 28 d’abril, segons ha informat el partit en un comunicat.

Per a açò, Bonig empra les mateixes paraules que va utilitzar Puig fa quatre anys quan aquest estava en l’oposició i va exigir un debat ‘cara a cara’, que aleshores el PPCV sí va acceptar.

Nou dies després que Bonig prenguera la iniciativa i sol·licitara un debat entre els dos principals candidats a presidir la Comunitat Valenciana –al qual Ximo Puig “incomprensiblement se segueix negant”– la candidata del PPCV ha tornat a reclamar-ho a través d’aquest vídeo.

En el vídeo distribuït aquest dimecres en el nou web de campanya www.bonig19.com, apareix una pantalla dividida a la mitat, on s’arreplega en un costat la intervenció de Ximo Puig al març de 2015 demanant el debat i, en l’altra mitat, Isabel Bonig a dia de hui repetint literalment les mateixes paraules que va utilitzar el candidat socialista per a exigir aleshores un ‘cara a cara’.

Puig va dir aleshores: “Perquè necessitem saber què va passar, però sobretot necessitem saber què proposem perquè passe en el futur”, es recorda, i afig: “Jo li propose el president de la Generalitat un debat, perquè els ciutadans sàpien quals són les nostres posicions i que els ciutadans tinguen tota la informació perquè això també és necessari per a la revitalització i per a la regeneració democràtica”. Bonig fa seues aquestes reflexions amb la intenció de “posar el seu rival davant de l’espill de la seua incomprensible decisió, fins al moment, de no acceptar el debat”.

En la segona part del vídeo, ja amb Bonig ocupant tota la pantalla, la candidata del PPCV recorda que “Ximo Puig segueix sense acceptar el debat cara a cara amb mi, que represente al partit majoritari en les últimes eleccions” i incideix: “Com heu vist, estic demanant exactament el mateix que ell va demanar en el seu moment. Si segueix negant-se -continua- tindrà una cosa més que explicar als valencians”.

Bonig, a més de sol·licitar un debat ‘cara a cara’ entre els dos principals candidats a presidir el Govern de la Comunitat Valenciana, ja ha acceptat els dos debats ‘a cinc’ als quals ha sigut convidada amb la resta de partits polítics.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

Festes Torrent 2019