25n
25N
25N

Bonig reclama un Pla de 80 milions per a "injectar liquiditat en vena" al sector hostaler i assegurar el seu futur

Bonig reclama un Pla de 80 milions per a "injectar liquiditat en vena" al sector hostaler i assegurar el seu futur
12/11/2020 -

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig ha anunciat hui que el GPP presentarà esmenes als Pressupostos de la Generalitat (PGV) per a fer efectiu el Pla de 80 milions que ha demanat el sector de l’hostaleria, un sector “crucial per al present i el futur de la Comunitat Valenciana”.

Bonig s’ha manifestat en aquests termes durant la concentració convocada hui pel sector i ha assenyalat que “és urgent que hi haja 80 milions d’un pressupost de 25.600 milions d’euros que injecten liquiditat en vena al sector”.

“El que estan reclamant són línies de l’Institut Valencià de Finances (IVF) què és el que Puig hauria d’haver fet des del principi. Li ho fem des d’abril, necessitem línies de finançament, si no, tancaran i es dispararan les llistes de l’atur”.

La presidenta del PPCV ha suggerit que eixos 80 milions isquen dels 270 milions que el senyor Puig va augmentar els ‘enchufes en chiringuitos’, tal com contemplen els Pressupostos. “Quan la gent està morint i perdent el seu patrimoni, els diners dels valencians hauria d’anar a l’essencial, als valencians, a cuidar de la seua salut i de l’economia. El sector s’ho mereix”.

Així, ha assenyalat que aquest sector reclama a Ximo Puig una actuació concreta i determinada, i ha recordat que “els empresaris han complit durant la pandèmia, han seguit les instruccions del Govern de Pedro Sánchez i del Consell, han fet un gran esforç i ara necessiten mesures”.

Segons ha assenyalat “no és just que des del Govern valencià es criminalitze al sector com siga criminalitzat per part del Consell, no és just que s’estiguen enviant missatge contradictori que només generen desconfiança i perjudiquen econòmicament i socialment a un sector com l’oci nocturn, la restauració, el turisme i la gastronomia que ha complit escrupolosament amb tot el que li han demanat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 15 =