25n
Orgull
Orgull

Bonig veu prou difícil Espanya Suma a la Comunitat Valenciana per l'actitud de Cs i la desorientació de Vox

Bonig veu prou difícil Espanya Suma a la Comunitat Valenciana per l'actitud de Cs i la desorientació de Vox
02/09/2019 -

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha defès la possible coalició d”Espanya Suma‘, que està plantejant el PP repetint la fórmula de Navarra Suma –que va integrar el PP, Unió del Poble Navarro i Ciutadans–, a nivell nacional per a unificar el vot de centre dreta, però ha precisat que creu que és “prou difícil” a la Comunitat Valenciana “per l’actitud de Cs i la desorientació de Vox”.

Així s’ha expressat aquest dilluns la també síndica ‘popular’ en Les Corts, en ser preguntada per aquesta possible coalició. Bonig ha destacat que l’experiència de Navarra Suma “ha eixit molt bé”, encara que ha puntualitzat que la circumstància era “excepcional”.

“A nosaltres ens pareix bé, l’única forma que el centre dreta torne a governar és quan s’unifique tot el vot de centre dreta. El PP, com a partit majoritari, ha de conjuminar eixa possibilitat. Una altra cosa és arribar a acords concrets en les comunitats. Ho veig prou difícil a la Comunitat Valenciana, per l’actitud de Cs i per la desorientació de Vox, que ni està ni se li espera, porten quatre dies de vida i causen baixes en les seues llistes, els veig una mica perduts”, ha criticat.

En aquest context, ha subratllat que el PP ha de treballar per a crear un projecte “que siga capaç de tornar a aglutinar tot el centre dreta espanyol i valencià”. “El PP és la casa comuna, allò que cal fer és buscar eixes polítiques on tothom es trobe a gust, com sempre ha estat”, ha defès Bonig.

“La principal diferència entre el PP i la resta és que nosaltres treballem i, quan vam governar, no som sectaris, vam governar per a tots. És una diferència importantíssima veient els governs dels últims anys”, ha sostingut.

Respecte a Navarra Suma, la ‘popular’ ha considerat que és “una llàstima” que el PSOE “haja preferit aliar-se amb els qui volen trencar Espanya abans que amb els constitucionalistes que defenem la igualtat, el benestar i la unitat de la nació espanyola”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − quatre =