25n
25N
25N

Bonig critica que la 'llei Celaá' "no té el consens de ningú" i alerta que "perjudica les classes més humils"

Bonig critica que la 'llei Celaá' "no té el consens de ningú" i alerta que "perjudica les classes més humils"
22/11/2020 -

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha denunciat a la LOMLOE –coneguda com a ‘llei Celaá’– “no té el consens de ningú” i ha lamentat que la normativa “és política i no educativa”. A més, ha alertat que “no va contra els més rics, sinó que perjudica les classes més humils”.

Així s’ha manifestat aquest diumenge Bonig en la visita a una de les taules que ha instal·lat el PP de València en el Mercat de Colón per a recollir signatures “a favor de la llibertat educativa” i en contra de la ‘llei Celaá’. També ha assistit el diputat nacional Luis Santamaría, el senador Fernando de Rosa i altres càrrecs del PP.

La líder ‘popular’ ha destacat que “hui en tota Espanya, tant en els municipis que són bilingües com els que no, la gent s’està manifestat lliure i voluntàriament per a reclamar llibertat”. “Si som ací és perquè la Comunitat Valenciana ha sigut el banc de proves de l’esquerra i hem patit les conseqüències de polititzar i ideologitzar l’educació i la llibertat”, ha agregat.

Bonig ha defensat que el PP “diu ‘sí’ a la llibertat, a la defensa del castellà com a llengua vehicular però també del valencià i de la resta de llengües cooficials” perquè “és un honor tindre-les, però no es poden usar com a confrontació i arma política”.

“El PP diu ‘sí’ a l’educació pública, a l’educació especial i a la llibertat dels pares a l’hora de triar el centre, la llengua i el model d’educació que volen per als seus fills”, ha manifestat.

Bonig ha assenyalat que aquesta llei “no va contra els més rics, sinó que perjudica les classes més humils i als treballadors que no tenen la possibilitat que sí que tenen els senyors del PSOE de pagar-se una educació privada de qualitat”. Finalment, ha celebrat la resposta “massiva” a la campanya del PP.

“AQUESTA LLEI NAIX SENSE CONSENS”

Per part seua, la presidenta del PP de la ciutat de València, María José Catalá, ha destacat que en la primera hora “hem recollit 500 signatures”, alguna cosa que, a parer seu, “evidència l’oposició dels veïns de la ciutat a aquesta llei que l’esquerra ha aprovat per la mínima i amb la qual es pretén minar el dret dels pares a triar el centre en què estudiar els seus fills”.

“Aquesta llei naix sense consens”, ha criticat la dirigent del PP de la ciutat, que ha garantit que la seua formació “no deixarà d’estar al costat dels pares, en defensa de la concertada i del castellà”.

“No deixarem d’alçar la veu enfront de les injustícies d’aquest Govern que creu que pot passar la seua piconadora ideològica per damunt de la gent, dels seus drets i de les seues llibertats”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − un =