25n
25N
25N

Bonig, sobre Alacant: "La reconquesta comença pel sud"

La presidenta del PP valencià ha mostrat la seua “alegria” per la recuperació de l’alcaldia d’Alacant

Bonig, sobre Alacant: "La reconquesta comença pel sud"
19/04/2018 -

El PP valencià està eufòric després de la bolcada política en la ciutat d’Alacant. El vot en blanc de Nerea Belmonte, ex de Guanyem (la marca de Podemos en la localitat), ha permès que els populars es feren amb el govern local. El PSPV arribava amb 14 vots assegurats i els faltava un més, que havien confiat a Belmonte. No obstant, el seu vot en blanc ha deixat l’alcaldia en mans de Luis Barcala, portaveu del PP. I en les Corts Valencianes, la notícia ha caigut com un pitxer d’aigua freda per a uns, com una benedicció celestial per a altres.

Isabel Bonig, portaveu del PP en les Corts ha mostrat la “alegria” i el “orgull” del seu partit en conèixer la informació, i ha traslladat el “suport total i absolut” al grup liderat per Barcala a Alacant. “La reconquesta comença pel sud“, ha anunciat, després segueix per Castelló per a acabar conquistant el centre, València, ha dit.

 

Isabel Bonig, síndica del PP en les Corts | P. PLAZA

En aqueix sentit, la lideresa del charran a la Comunitat ha apuntat que en el seu partit “es van a deixar la pell” encara que ha admès que, a un any dels comicis autonòmics, “poc es pot fer“. En tot cas, ha volgut destacar les “ganes de treballar” que existeixen en el grup local del PP.

També ha aprofitat la seua intervenció en la cambra autonòmica davant els mitjans per a criticar a l’anterior govern liderat per Gabriel Echávarri (PSPV), apartat per possible fraccionament de contractes. Segons Bonig, la ciutat es trobava ancorada en “l’ostracisme”, amb un govern local el “únic projecte del qual era tirar al PP”, guiant-se pel “odi i la venjança”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =