25n
25N
25N

Bonig alerta de les conseqüències de l'entrada de la "extrema esquerra" en el Govern i en Consell

Bonig alerta de les conseqüències de l'entrada de la "extrema esquerra" en el Govern i en Consell
13/05/2019 -

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha alertat aquest dilluns de les conseqüències que podrà haver de l'”extrema esquerra de Podemos entre en la Generalitat i en el Govern d’Espanya, una extrema esquerra incapaç de denunciar la violació de drets humans que hem vist aquests dies a Cuba i Veneçuela”.

Així ho ha afirmat durant un esmorzar a Vila-real (Castelló) amb motiu de Sant Pasqual, al costat del president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, i el candidat a l’Alcaldia, Héctor Folgado. “A Veneçuela hui es viu una situació d’assetjament i de falta de respecte brutal, i és molt preocupant que no hàgem escoltat ni al Govern ni a la Generalitat reclamar la llibertat i la defensa dels drets fonamentals com el dret a la vida”, ha criticat.

En la seua opinió, “la qual cosa s’ha produït en dictadures d’esquerra en la manifestació d’aquest dissabte a Cuba, que va acabar en detencions de ciutadans que van voler eixir al carrer a defensar les seues idees o la seua condició sexual, és una bogeria”.

Davant aquesta situació, ha denunciat que “no hem escoltat a l’esquerra defensar els drets d’aquests col·lectius i atacar la falta de llibertat d’aquests governs. Només els preocupen les seues butaques i els seus càrrecs, només els preocupa el sectarisme, la imposició i paralitzar projectes que generarien treball”.

Bonig ha advertit així de les conseqüències de “els mal anomenats governs del canvi d’aquells que venien a amagar persones i l’única cosa que han fet ha sigut deixar de gestionar, apujar impostos i frenar inversions”.

INVERSIÓ “NUL·LA”

Així, ha indicat que si hi ha un municipi on la inversió “ha sigut nul·la i hi ha hagut una retallada de serveis públics és Vila-real, no sabem res del quart institut quan amb el PP tots els col·legis i instituts van ser remodelats, quan es va posar en marxa un projecte pilote on el 80 per cent de les assignatures es donaven en anglés, un col·legi públic en defensa de l’educació pública”.

També ha assenyalat que “qui més ha fet per l’escola pública ha sigut el PP, amb inversions de més de 2.000 milions d’euros durant els anys de Govern i projectes polítics pioners”.

Després de criticar que “no se sap res del centre de salut de Torrehermosa, que van tancar desnonant a més de 3.000 pacients que van haver de ser repartits”, ha reiterat que “ara sabem que Ximo Puig –‘president’ de la Generalitat i líder del PSPV– ha ocultat durant mesos les llistes d’espera sanitàries, un dels grans problemes dels valencians, que continuarà mantenint-se amb el Botànic”.

Un altre dels projectes al qual s’ha referit és la ronda sud-oest, “de la qual no sabem res” però “sí que sabem dels 470 milions d’euros per a quiosquets”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =