25n
Orgull
Orgull

Bonig adverteix que, "mentre prepara retallades", Puig es gasta 17 milions en assessors i té més de 300 "col·locats"

Bonig adverteix que, "mentre prepara retallades", Puig es gasta 17 milions en assessors i té més de 300 "col·locats"
02/09/2019 -

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha advertit que “mentre prepara retallades”, el president de la Generalitat, Ximo Puig, “es gasta 17 milions en assessors i té més de 300 col·locats” en empreses públiques.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assistit aquest dilluns al tradicional esmorzar del PP Vila-real (Castelló) acompanyada pel president provincial del PP de Castelló, Miguel Barrachina.

Bonig, davant l’inici del mes de setembre, ha assenyalat que “si hi ha un partit que no ha estat de vacances i plantejant alternatives ha sigut el PP amb propostes en agricultura, en sanitat i en educació”, entre altres àmbits. Ha apuntat que “mentre el PP treballa, el govern del Titànic II, el govern de les butaques, està de vacances permanents”.

Sobre aquest tema, ha destacat que falten pocs dies perquè es complisquen cent dies d’aquest “desastre” de govern, i en aquest temps “sol hi ha hagut pujada d’impostos, col·locació d’endollats, i els escàndols de Puig, amb les ajudes i subvencions a les empreses dels seus germans i a l’empresa de la qual és accionista”.

No obstant això, ha afegit, “la gent ha d’esperar catorze mesos per a una colonoscòpia a l’Hospital de la Plana, o 16 mesos en pneumologia en el de Vinaròs” (Castelló).

Per a la responsable ‘popular’, “no pot ser que Puig no pague als centres de menors i es gaste 17 milions d’euros en assessors i tinga a més de 300 persones col·locades en empreses públiques, endollats de Compromís, PSPV i Podemos”. “Les retallades han de començar pels seus endollats abans que pels serveis públics”, ha dit.

“MANSUETUD”

Respecte al finançament, Isabel Bonig s’ha mostrat “sorpresa per la mansuetud de Puig, de Soler i Compromís enfront de la claudicació del govern de Sánchez”, i ha afegit que donen la mà una vegada més a Puig “per a reclamar un canvi de model de finançament”.

“No és possible que en 2016 el senyor Puig i la senyora Bravo s’anaren plegats al Tribunal Constitucional a interposar un recurs contra els pressupostos de Rajoy pel finançament i hui no diguen res. A l’inrevés, Sánchez li ha demanat una retallada a Puig de 1.450 milions d’euros”, ha apuntat la ‘popular’.

Bonig ha advertit que el PP no admetrà retallades. “Volem un canvi en el model de finançament. Espere que Compromís faça una mica més, ja que ells formen part del govern i juguen un paper fonamental. Cal ser coherents”, i ha demanat a Puig que abans que secretari general del PSPV “exercisca com a president de tots els valencians i siga capaç de posar els interessos dels valencians per damunt dels del seu partit”.

Isabel Bonig també ha demanat major control en l’entrada de cítrics que vénen de Sud-àfrica a Europa, davant la confirmació de diversos enviaments amb plagues. “La consellera d’Agricultura haurà de dir alguna cosa i demanar al govern d’Espanya que prenga mesures”, ha apuntat la ‘popular’, qui ha demanat “paralitzar aqueixes importacions de cítrics contaminats de plaga fins que es complisca la normativa europea que s’exigeix als cítrics valencians”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 5 =