25n
25N
25N

Bonig afirma que l'increment d'alts càrrecs en el Consell costaran 4 milions més als valencians

Bonig afirma que l'increment d'alts càrrecs en el Consell costaran 4 milions més als valencians
22/06/2019 -

La Presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha assenyalat que és “improductiu” que el President de la Generalitat “continue ampliant estructura doblegant els alts càrrecs i creant més posats per a endollats” al mateix temps que ha assenyalat que només els nous alts càrrecs li costaran 4 milions d’euros més als valencians respecte al primer Consell de 2015.

Així, ha assenyalat que Puig ha passat de 18 secretaries autonòmiques de principis de 2015 a 29, a les quals se sumen l’Advocacia i l’IVF, més dues noves conselleries, una decisió que li costarà als valencians un milió d’euros a l’any. “Puig enganya als valencians perquè en lloc de destinar els diners a Sanitat, Educació o Política Social crea més endolls i això, és improductiu cent per cent”.

Bonig s’ha expressat en aquests termes durant la seua visita a les Fogueres d’Alacant unes festes “úniques i obertes” en una ciutat “on aquest cap de setmana tot es concentra” i s’ha mostrat esperançada que demà l’Hèrcules, puga pujar a segona. Un cap de setmana alacantí cent per cent”.

La Presidenta del PPCV ha assenyalat que tant la Diputació com la majoria dels principals ajuntaments de la província estan governats pel PP i ha instat al President que “col·labore amb l’ajuntament i la Diputació, que aposte per unir i no per confrontar perquè fins ara això és l’hem vist en ajudes i subvencions, en temes tan capitals com la llibertat educativa i la decisió dels pares a l’hora de triar la llengua en la qual educar als seus fills, en l’aigua i l’agricultura, i en altres assumptes”.

“Cal aparcar les discrepàncies i començar a construir, per això inste a Puig a apostar per la col·laboració i no per la confrontació”, ha assenyalat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =