caixa popular

Esta vesprada els mercats municipals et conviden al Bonic/a Fest

Esta vesprada els mercats municipals et conviden al Bonic/a Fest
16/09/2017 -

Els mercats municipals de València et conviden a viure una nit en la qual la festa i la bona gastronomia estan més que garantides. I és que arriba la segona edició del Bonic/a Fest. Una cita ineludible si vols tornar a sentir la màgia dels nostres mercats.

Després de l’èxit de la passada edició, que va comptar amb la participació del voltant de 50.000 persones, aquesta iniciativa torna amb més força. I més especialment en els grans mercats de València, com el Mercat Central, el Mercat de Russafa o el Mercat del Cabanyal. Encara que també és cert que l’afluència de gent augmentarà en tots els mercats participants, amb l’objectiu de gaudir d’una nit diferent.

Concerts, música, humor i molt més en Bonic/a Fest

En aquesta segona edició del BONIC/A FEST, tindrà especial protagonisme el concurs per a bandes valencianes emergents Sona La Dipu, impulsat per la Diputació de València, que hui oferirà les actuacions de cinc grups que han participat en les seues últimes edicions. Seran The SaltitoS (Mercat de Castella – Av. del Cid, 22h), Octava Polar (M. de Jesús- Patraix, 23h), La Hora del Te (M. de Jerusalem, 22h), Caravana Sud (M. de Torrefiel, 21h) i Desayuno (M. del Grau, 22h).

Se sumen a aquesta programació musical, caracteritzada per l’eclecticisme, proposades com el rock de guitarres de Fanàtics (Mercat de Castella – Av. del Cid, 20h) o les sessions als plats de Boccachicobeat b2b Paco Plaza, Mikel Izal i Carlos Areces & Anibal Gómez (Ojete Calor), totes elles en el Mercat de Rojas Clement a partir de les 20.30h. Els amants del pub rock tenen una cita amb The great Travelin’ Band (M. del Grau, 20h), mentre que els que preferisquen una proposta més calmada podran gaudir del folk intimista d’Emma Get Wild (M. de Mossen Sorell 21h).

A més, cançons perfectament reconegudes per tots sonaran amb aires nous de la mà de diversos grups de versions. Els clàssics de rock mestís seran recreats per la Golfería (Mercat de Castella – Av. del Cid, 23h); els aires gypsy jazz recorreran els hits immortals que formen el repertori de Lulú y los Tigretones (M. de Russafa, 21h), Els Walkers (M. de Russafa, 213’10h) repartiran dosi de rock, blues i soul d’alt voltatge; Cicco Tiñone (M. de Mossen Sorell 23h) i The Covers Unmasked (M. de Benicalap, 21h) oferiran “covers” de grans èxits de tots els temps. L’Orquestra Esmeralda (M.del Cabanyal 20’30h), 80 y Cuántos? (M. de Algirós, 23h) i la Karaoke Band (M. de Jesús- Patraix, 21h; M. de Algirós, 21h; M. de Benicalap, 23h i M. de Torrefiel, 23h), amb la col·laboració dels assistents que vulguen pujar a cantar a l’escenari, completen el programa musical.

Altres opcions del BONIC/A FEST seran un taller de jocs tradicionals (M. de Benimàmet, 12.30h), xarangues i animació (Mercat de Castella – Av. del Cid, M. de Torrefiel i M. de Algirós), Circ Expréss (M. de Jesús- Patraix, 22h; M. de Rojas Clemente, 22h; M.del Cabanyal, 22h; M. de Torrefiel, 22h i M. de Jerusalem, 23h), una mostra de productes (M. del Grau), teatre de marionetes (M. de Natzaret, 12.30h) … Un completíssim programa en el qual els mercats, els productes de proximitat, l’amabilitat i l’afecte dels botiguers seran els protagonistes repartint quilos de bon rotllo i alegria al pes.

Recorda esta vesprada viu l’essència dels mercats, gràcies al Bonic/a Fest. Des de les 20.00 fins a les 00.30 hores, gaudeix de la cultura i de la nostra gastronomia a preus populars. Catorze mercats municipals t’estan esperant.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris